Gravell Stone Tigan 24 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.800,0 Lekë

1.800,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gravell stone tigan 24 cm.
  • Material  me veshje guri që nuk  ngjit.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave.
  • Përdoret për të bërë gatime të ndryshme.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.79 Kg
Barcode
8000024660152
BNCode
TN000001093Y

Detajet

Materiali
Gur
Dimensionet
24 cm
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1223
242.38 KB