Hapëse dhe Shtypëse me Bazament Dru 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 3.390,0 Lekë

3.390,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Hapëse dhe shtypëse me bazament druri 7 copë.
  • Seti përmban:
  • 1 x hapëse shishesh vere;
  • 1 x thyese arrash;
  • 1 x  hapëse birrash;
  • 1 x shtypëse hudhrash;
  • 1 x prerëse picash;
  • 1 x hapëse konservash;
  • Material inoks me pjesë gome te dorezat.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.77 Kg
Barcode
6985297680040
BNCode
TN000001048Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1092
242.63 KB