Millione Kupë Qerasje me Fron 18 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Life Vogue

Çmimi: 1.000,0 Lekë

1.000,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Kupë qerasje me fron, transaparente, punuar me motive, 18 cm.
  • Material qelq me cilësi të lartë.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Përdoret kryesisht për ëmbëlsira, bombone, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Life Vogue
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.1 Kg
Barcode
6921817804350
BNCode
LV000000045O

Detajet

Materiali
Qelq
Dimensionet
18 cm
Ngjyra
Transparent

Produkte të ngjashme

0.093
241.07 KB