Pyrex Optima Plus Tigan 24 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.970,0 Lekë

3.670,0 Lekë1.970,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan, ngjyrë i zi, i rrumbullakët, me diametër 24 cm.
  • Material teflon.
  • Ekstra rezistent ndaj gërvishtjeve dhe nxehtësisë.
  • Trashësia në fundin e saj është 3.8 mm.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e sobave, përfshirë ato me inuksion.
  • I përshtatshëm për 3-4 persona.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Pyrex, Francë.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.85 Kg
Barcode
3426470284257
BNCode
PY000000027R

Detajet

Materiali
Gur Alumin Çelik
Dimensionet
24cm
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1187
255.57 KB