Sonifer Thekëse Buke, 700 W, SF-6088

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 5.810,0 Lekë

5.810,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer thekëse buke elektrike, ngjyrë gri, 700 W.
  • Material inoks me dy ndarje dhe veshje që nuk ngjit.
  • Pajisur me siperfaqe për të ngrohur ushqim ekstra si briosh, simite etj.
  • E pajisur me 6 nivele nxehtësie.
  • I përshtatshëm për përdorim familjar.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.315 Kg
Barcode
6971184584713
BNCode
SN000002327F

Detajet

Materiali
Inoks
Ngjyra
E zeze Gri

Produkte të ngjashme

0.1242
246.8 KB