Shportë Frigobox Bravo 22.5 lt plus 2 pllaka ftohëse dhuratë

Kodi:

Çmimi: 2.229,0 Lekë

2.229,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Shporta permban 1 frigobox dhe 2 pllaka amoniaku.
Pesha totale
4 Kg

Përbërja e setit

Emri
GioStyle Frigobox Bravo 22.5 Lt
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Giostyle Frigobox Bravo termus, ngjtrë blu, me kapacitet 22.5 lt
 • Përmasat e produktit janë: 33 x 22 x 38h cm
 • Është i përbërë nga polipropileni ( fibra izolimi dhe mbrojtje) dhe është i përshtatshëm për kontaktin me ushqimin
 • Rezistent ndaj goditjeve dhe temperaturave
 • Përdoret për të mbajtur freskët pije dhe ushqime të ndryshme, deri në 14 orë
 • Prodhuar nga Gio Style, Itali
Marka / Prodhuesi
GioStyle
Pesha
3.2 Kg
Barcode
8000303022909
BNCode
GI000000955S
Emri
Giostyle Pllaka Ftohëse për Frigobox 400 gr 2 Copë
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Pllaka ftohëse, formë drejtkëndore, 400 gr, 2 copë
 • Material plastikë
 • Përdoren si pajisje ftohëse tek frigobokset dhe çantat termike
 • Pastrohen lehtësisht
 • Prodhuar nga Gio Style, Itali
Marka / Prodhuesi
GioStyle
Pesha
0.8 Kg
Barcode
8000303003007
BNCode
GI000000328S
Ngjyra
Blu
Materiali
Plastikë

Produkte të ngjashme

0.1389
202.66 KB