Sonifer Mixer me Korent, 200W, SF-7020

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 6.160,0 Lekë

6.160,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Mixer me Korent 200W, SF-7020.
  • Materiali Inoks 18/ 10.
  • I pajisur me 1 x Përzierës Stand.
  • 2 x Grepa çeliku- inoksi për brumë.
  • 2 x Rrahës prej çeliku inoksi.
  • 1 x Tas prej çeliku inoks 3LT.
  • 5 kontrolle shpejtësie.
  • Garanci 6 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.

Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
3.2 Kg
Barcode
6971184584850
BNCode
SN000003007F

Detajet

Ngjyra
Argjend
Materiali
Inoks

Produkte të ngjashme

0.12
221.67 KB