Inoxriv Thema Pjatancë 30 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Inoxriv

Çmimi: 2.010,0 Lekë

2.010,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Inoxriv Thema Pjatancë 30 Cm, 1 Copë
  • Material inoksi 18/10  me trashësi 1mm dhe formë ovale.
  • Garanton higjenën dhe sigurinë maksimale në kontakt me ushqimin.
  • Përdoret kryesisht për servirje, etj
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Podhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.44 Kg
Barcode
8004740063013
BNCode
IN000006245V

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1169
244.64 KB