Gudenhoff Tenxhere Inoksi Me Induksion, 20 Cm, 3.6 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.790,0 Lekë

2.790,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tenxhere me kapak me përmasa 20 x 12.5 cm dhe kapacitet 3.6 litër.
  • Material inoks me kapak qelqi.
  • Baza me 5 shtresa.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e sobave.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.

Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.2 Kg
Barcode
6901952203126
BNCode
TN000003450Y

Detajet

Dimensionet
20 x 12.5 cm
Ngjyra
Gri Transparent
Materiali
Qelq Inoks
Vëllimi
3.6 L

Produkte të ngjashme

0.1432
246.59 KB