RCR Oldani Pjatë, 21 Cm, 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 3.700,0 Lekë

6.850,0 Lekë3.700,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Oldani  set pjatash, formë të rrumbullakët, transparente, 21 cm, 4 copë.
  • Material qelq kristalor.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht për ëmbëlsira dhe ushqime të ndryshme.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga RCR, Itali.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.1 Kg
Barcode
8007815260430
BNCode
RC000002049R

Detajet

Materiali
Qelq Kristal
Dimensionet
21 cm
Ngjyra
Transparent
Përbërja
Qelq kristalor

Produkte të ngjashme

0.1113
251.79 KB