Pompea Shapka Plazhi Rozë për Femra, të masës 36, Model 255

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pompea

Çmimi: 750,0 Lekë

750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shapka plazhi me gisht për femra
  • Produkti ka masën 36
  • Materiali i shtrojës dhe rripave është prej gome
  • Ngjyra e produktit është rozë
Marka / Prodhuesi
Pompea
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Veshje dhe modë
Pesha
0.1 Kg
Barcode
BNCode
PO000001248A

Detajet

Materiali
Gomë
Ngjyra
Rozë
Masa
36
Gjinia
Femra

Produkte të ngjashme

0.1095
255.11 KB