Medusa Silver Set Pjatash 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 3.990,0 Lekë

3.990,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set pjatash, formë e rrumbullakët, ngjyrë të bardhë me kornizë gri dhe dizenjo Medusa, 7 copë.
  • 6 x pjata ëmbëlsire, 20 cm.
  • 1 x pjatancë, 27 cm.
  • Material porcelan.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht si pjata ëmbëlsire, për fruta, servirje, etj.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.79 Kg
Barcode
6916503070591
BNCode
TN000000960Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1418
239.39 KB