Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri me Kapak, 24 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 1.390,0 Lekë

2.580,0 Lekë1.390,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri, me kapak qelqi, me diametër 24 cm.
  • Material alumin i pastër, me veshje guri që nuk e ngjit ushqimin. 
  • Dorezë me veshje që nuk e përcjell nxhetësinë.
  • Përdoret për skuqje dhe pjekje.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, përfshirë ato me induksion.
  • Mund të pastohet edhe në pjatalarëse.


Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.445 Kg
Barcode
8060000165125
BNCode
MD000000945O

Detajet

Materiali
Qelq Gur
Dimensionet
24 cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1265
251.65 KB