Shtypëse Hudhrash Bamboo Medium

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 590,0 Lekë

590,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse hudhrash medium.
  • Material dru.
  • Përdoret kryesisht për të shtypur hudhra, arra ,etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.417 Kg
Barcode
2251098300086
BNCode
TN000000695Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0957
242.02 KB