Luminarc Leafen Set Pjatash 19 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 5.310,0 Lekë

5.310,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • 6 x pjata të cekëta, formë gjetheje, transparente, 27.5 cm.
  • 6 x pjata të thella, formë gjetheje, transparente 23 cm.
  • 6 x pjata të cekëta, formë gjetheje, transparente, 22 cm.
  • 1 x tas i thellë, formë gjetheje, transparent, 28 cm.
  • I përbërë nga materiali qelq transparent.
  • Mund të përdoret në mikrovalë.
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Përdoren për servirje, për supë, pëëmbëlsira dhe për sallatë.
  • Prodhuar nga Luminarc, Francë.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
8.9 Kg
Barcode
883314268096
BNCode
LM000000672C

Detajet

Produkte të ngjashme

0.122
253.81 KB