Lugë Gatimi me Mbajtëse 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.499,0 Lekë

2.499,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Lugë gatimi me mbajtëse, 7 copë.
  • Seti përmban: lugë shërbimi supe, garuzhde, lopatë, lugë makaronash, lugë me vrima dhe mbajtësen  e setit.
  • Material inoks.
  • Përdoren kryesisht në kuzhinë për përdorim familjar.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.2 Kg
Barcode
6901881212084
BNCode
TN000000524Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1149
242.95 KB