Çajnik me Filtër për Vetëshërbim 600 ml

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.360,0 Lekë

2.360,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik me vetëshërbim me filtër 600 ml.
  • Trup i përbërë nga qelqi i cilësisë së lartë.
  • Rezistent ndaj temperaturave të larta.
  • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.3 Kg
Barcode
6947586501368
BNCode
TN000000182Y

Detajet

Ngjyra
Gri Transparent
Materiali
Qelq
Vëllimi
0.6 L

Produkte të ngjashme

0.1032
255.31 KB