Çantë Pazari Gimi Italo Ngjyrë Blu

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 1.819,0 Lekë

3.640,0 Lekë1.819,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Karroca është me ngjyrë blu dhe me kapacitet 52 lt.
  • Struktura e saj alumin mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër dhe rezistente ndaj ujit, si dhe e lehtë për tu pastruar.
  • Është e paisur me dy rrota plastike + silikon.
  • Doreza e sajë është e veshur me material sfungjeri për lehtësi në tërheqje.
  • Dy xhepat e vegjël të jashtëm janë të paisur me rrjetë dhe një xhep të pasëm me zinxhir.
  • Përdoret kryesisht për të bërë pazare, etj.
  • Prodhuar nga Gimi.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.1 Kg
Barcode
8001244015241
BNCode
GI000000161M

Detajet

Ngjyra
Blu

Produkte të ngjashme

0.1298
248.12 KB