Bormioli Frigoverre Tas me Kapak 22X22 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 980,0 Lekë

980,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tas me kapak ngjyrë blu, me përmasa 22 x 22 cm, 1 copë.
  • Material qelq me kapak plastik.
  • Me mbyllje hermetike, rezistent ndaj goditjeve.
  • Përdoret për sallatë, për ruatjen e ushqimeve në frigorifer, etj.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Bormioli, Itali.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.2 Kg
Barcode
8001133889106
BNCode
BO000000345R

Detajet

Ngjyra
Transparent Blu
Materiali
Qelq Plastikë
Dimensionet
22 x 22 Cm

Produkte të ngjashme

0.1198
246.13 KB