Korkmaz Tompik Çajnik

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Korkmaz

Çmimi: 4.200,0 Lekë

4.200,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Çajnik "Tompik" prodhuar nga "Korkmaz".

Karakteristikat:
- Çajniku ka material çelik-inoks, cilësi e lartë, ngjyrë argjendi, rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
- 1 Dorezë në pjesën e sipërme, material çelik-inoks i cili pengon transmetimen e nxehtësisë.
- Kapak, material çelik-inoks, jo transparent, rezistent ndaj temperaturave të larta.
- Fundi i çajnikut ka një shtresë termike, e cila mban nxetësinë për një kohë të gjatë.
- Përdoret për ngrohjen e ujit, çajit, kafes.
- Lahet me lehtësi dhe përdoret në të gjitha llojet e sobave.
Marka / Prodhuesi
Korkmaz
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.9 Kg
Barcode
8691607010046
BNCode
KM000000056Z

Detajet

Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks Silikon
Vëllimi
1 L

Produkte të ngjashme

0.1139
245.02 KB