Sonifer Tostier Sandwich Maker, 750 W, SF-6053

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 2.510,0 Lekë

2.510,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sandwich tostier me ndarje, SF-6053, me fuqi 750 W.
  • Produkti ka përmasa 23.5 x 23.5 cm, si edhe gjatësi kabulli 65 cm.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Përdoret kryesisht për sandwich, tostier, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.39 Kg
Barcode
6971184582801
BNCode
SN000002458F

Detajet

Dimensionet
23.5 x 23.5 cm
Materiali
Qeramikë Plastikë
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1053
242.96 KB