Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri me Kapak, 26 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 2.840,0 Lekë

2.840,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri, me kapak qelqi, me diametër 26 cm.
  • Produkti është granit me veshje guri të jashtme dhe të brendshme.
  • Dorezë me veshje që nuk e përcjell nxhetësinë.
  • Përdoret për skuqje dhe pjekje.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, përfshirë ato me induksion.
  • Mund të pastohet edhe në pjatalarëse.


Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.42 Kg
Barcode
8060000165132
BNCode
BL000002466U

Detajet

Materiali
Qelq Gur
Dimensionet
26 cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1227
251.49 KB