Zepter Bateri Tenxheresh Me Çajnik Inoksi, 12 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 13.180,0 Lekë

13.180,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
 • Set tenxheresh Zepter përfshin: 
 • 1 x Tigan i thellë 24 x 7.5 cm, 3 lt me kapak.
 • 1 x Tenxhere e thellë 24 x 18.5 cm, 8 lt me kapak.
 • 1 x Tenxhere 20 x 12.5 cm, 3.9 Lt me kapak.
 • 1 x Tenxhere 18 x 11.5 cm, 2.9 Lt me kapak.
 • 1 x Tigan Salce 16 x 10.5 cm, 2.1 Lt me kapak.
 • 1 x Çajnik 2.5 Lt me kapak.
 • Material inoksi.
 • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
 • Doreza nuk përçon nxehtësinë.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe ato me induksion.
 • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
4.5 Kg
Barcode
5624756827770
BNCode
TN000003168Y

Detajet

Dimensionet
24 x 7.5/ 24 x 18.5/ 20 x 12.5/ 18 x 11.5/ 16 x 10.5 cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks
Vëllimi
3/ 8/ 3.9/ 2.9/ 2.1/ 2.5 L

Produkte të ngjashme

0.1092
256.11 KB