Eurotower Shkallë me 3 Ndarje

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.699,0 Lekë

9.110,0 Lekë2.699,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Eurotower Shkallë me 3 Ndarje
  • Shkallë me 3 lartësi të ndryshme.
  • Strukturë çeliku dhe plastike.
  • Kapaciteti që mund të mbajë deri në 200 kg.
  • Lakohet dhe hapet me lehtësi për të parandaluar rrëshqitjet.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.6 Kg
Barcode
8682930740731
BNCode
TN000006140Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1093
196.3 KB