Besnhoff Çajnik Inoksi, 2.6 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.850,0 Lekë

3.440,0 Lekë1.850,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Besnhoff çajnik me dorezë, ngjyrë mermer gri, me kapacitet 2.6 lt.
  • Material inoksi.
  • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe ato me induksion.
  • Përdoret kryesisht për të zierë çaj, ujë, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.78 Kg
Barcode
6975402550092
BNCode
TN000002580Y

Detajet

Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks
Vëllimi
2.6 L

Produkte të ngjashme

0.0791
246.86 KB