Sud Import Beautiful Home Mbajtëse Erëzash me Lugë 5 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sud Import

Çmimi: 1.870,0 Lekë

1.870,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • 5 mbajtëse për erëza, të bardha me pika gri, me kapak gri.
  • Diametri 8 cm dhe lartësi 9 cm.
  • E përbërë nga materiali qeramik me mbajtëse silikoni te kapaku, me lugë druri.
  • Lehtësisht të pastrueshme.
  • Përdoren për të mbajtur erëza të ndryshme.
  • Prodhuar nga Sud Import, Itali.
Marka / Prodhuesi
Sud Import
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.435 Kg
Barcode
8021538510047
BNCode
SU000001423D

Detajet

Produkte të ngjashme

0.121
243.86 KB