Sonifer Thekëse Buke, 700 W, SF-6006

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 2.290,0 Lekë

2.290,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer thekëse buke elektrike, ngjyrë e bardhë, 700 W.
  • Material inoks me dy ndarje dhe veshje që nuk ngjit.
  • Produkti ka përmasa 27 x 15 x 16 cm.
  • Shpërndarje e nxehtësisë e njëtrajtshme.
  • E pajisur me 6 nivele nxehtësie.
  • I përshtatshëm për përdorim familjar.
  • Garanci 6 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
6971184580432
BNCode
SN000001690F

Detajet

Dimensionet
27 x 15 x 16 cm
Materiali
Inoks
Ngjyra
E bardhë

Produkte të ngjashme

0.1278
243.03 KB