Bormioli Luigi Thermic Filxhan 6.5 cl 2 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luigi Bormioli

Çmimi: 1.690,0 Lekë

1.690,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set me 2 filxhanë të punuar me dorë nga qelq borosilikat. 
  • Sipërfaqja e vakumit mes dy mureve të qelqit siguron izolim termik duke ruajtur temperaturën e pijeve për një kohë të gjatë. 
  • Forma e veçantë i bën ato mjaft praktike për të shërbyer kafe ekspres.
  •  Rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
  • Ruan të pandryshuar përbërjen kimike dhe nivelin e aciditetit të pijeve.
  • Parandalon kondesimin në sipërfaqen e jashtme.
  • I sigurtë në mikrovalë dhe pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Luigi Bormioi, Itali.
Marka / Prodhuesi
Luigi Bormioli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.315 Kg
Barcode
032622017111
BNCode
LU000000055G

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1138
243.2 KB