Gimi Tris Floral Çantë Pazari Blu 50 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 5.490,0 Lekë

5.490,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Canta është në ngjyrë blu dhe me kapacitet 50 lt, 51 x 41 x 102 cm.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e pazarit ka material poliestër si dhe strukturë çelik/rezinë.
  • Mbulesë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Është e paisur me dy rrota plastike + silikon.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Mundësohet nga një xhep i vogël i pasëm me zinxhirë.
  • Mbajtëse praktike për çadër.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi, Italy.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.18 Kg
Barcode
8001244014305
BNCode
GI000000115M

Detajet

Ngjyra
Blu
Vëllimi
50 L
Dimensionet
51 x 41 x 102 cm

Produkte të ngjashme

0.1162
246.57 KB