Annie set me 12 Luge dhe 12 pirunj

Kodi:

Çmimi: 2.999,0 Lekë

2.999,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Annie set me 6 Luge Tavolin dhe 6 pirunj. Falas 6 luge per embelsire dhe 6 pirunj per embelsire.
Pesha totale
0.46 Kg

Përbërja e setit

Emri
Annie Luge Tavoline
Sasia në set
4
Përshkrimi
  • Lugë tavoline 6 copë, material çelik-inox, 18/10 ngjyrë argjendi
  • Rezistent ndaj gërvishtjeve, agjentëve atmosferik, si dhe detergjentëve larës
  • Lahet në Lavastovilie
  • Marka prodhuese Inoxriv

Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Pesha
0.25 Kg
Barcode
8004740009554
BNCode
IN000000144V
Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks Çelik
Emri
Annie Pirun Tavoline
Sasia në set
4
Përshkrimi

  • Pirun Ëmbëlsire 6 copë, material çelik-inox,(18/10Cr:Ni). Veshje Argjendi.
  • Rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve, agjentëve atmosferik, si dhe detergjentëve larës
  • Lahet në Lavastovilie
  • Marka prodhuese Inoxriv

Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Pesha
0.21 Kg
Barcode
8004740009561
BNCode
IN000000147V
Ngjyra
Argjend
Materiali
Inoks Çelik

Produkte të ngjashme

0.1398
251.46 KB