Pjatë Zbukurimi Gold 30X30 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.290,0 Lekë

2.290,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjatë zbukurimi, ngjyrë gold, formë katrore me përmasa 30 x 30 cm.
  • Material metalike.
  • Pajisur me 4 këmbëza të vogla.
  • Ideal si dekor dhe dhuratë.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.93 Kg
Barcode
6932916670876
BNCode
TN000000958Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.114
239.25 KB