Ghidini Vera Shtypëse Patatesh me 3 Madhësi

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Ghidini Italy

Çmimi: 1.990,0 Lekë

1.990,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse patatesh me përmasa 9.2 x 35 x 12.3 cm.
  • Pajisur me 3 koka të çmontueshme, në forma të ndryshme.
  • Materiali i disqeve është inoks.
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Përdoret për të bërë pure, në 3 madhësi të ndryshme.
  • Prodhuar nga Ghidini, Itali.
Marka / Prodhuesi
Ghidini Italy
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
4.58 Kg
Barcode
8008636314180
BNCode
GD000000968I

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1053
242.2 KB