Luigi Bormioli Thermic Shishe për Pije 0,75 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luigi Bormioli

Çmimi: 2.790,0 Lekë

2.790,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Thermic shishe për pije, formë ciindrike, transparente, 0.75 lt.
  • Material qelq i cilësisë së lartë.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve.
  • E përshtatshme për përdorim famlijar, por dhe për bare apo restorante.
  • Mund të lahe në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Luigi Bormioli, Itali.
Marka / Prodhuesi
Luigi Bormioli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.39 Kg
Barcode
032622017142
BNCode
LU000000560G

Detajet

Produkte të ngjashme

0.112
238.62 KB