Sonifer Tostier Waffle, 750 W, SF-6043

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 1.940,0 Lekë

1.940,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Tostier Waffle 750 W.
  • Material i pllakave alumin me veshje kundër ngjitjes.
  • Produkti ka përmasa 23 x 23 x 8 cm.
  • Ekstra rezistente ndaj nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht për waffle.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
6971184582009
BNCode
SN000000546F

Detajet

Dimensionet
23 x 23 x 8 cm
Materiali
Alumin Teflon
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1437
242.84 KB