Dessini Fshesë Me Korent 3500 W Me Panel Digital A+++

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 8.499,0 Lekë

Dessini Fshesë Me Korent 3500 W Me Panel Digital A+++. Kjo fshesë me korent është e pajisur me depozitë me shinë që është shumë e lehtë dhepraktike per tu pastruar.

8.499,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Dessini Fshesë Me Korent 3500 W Me Panel Digital A+++.
Kjo fshesë me korent është e pajisur me depozitë me shinë që është shumë e lehtë dhepraktike per tu pastruar.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
6 Kg
Barcode
6259566671733
BNCode
TN000000493Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0893
215.59 KB