Pyrex Tas me Kapak 20X18 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.130,0 Lekë

1.130,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tas me kapak, i rrumbullakët, transparent, me përmasa 20 x 18 cm.
  • Material qelq me kapak plastik.
  • Me mbyllje hermetike, rezistent ndaj goditjeve dhe ndryshimit të temperaturave.
  • I përshtatshëm për në furrë ( pa kapak), mikrovalë dhe frigorifer.
  • Përdoret kryesisht për gatime në furrë, sallatë, për ruatjen e ushqimeve në frigorifer, etj.
  • I përshtatshem për 1-2 persona.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Pyrex, Francë.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
3426470279666
BNCode
PY000000277R

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq
Dimensionet
20 x 18 Cm

Produkte të ngjashme

0.1142
246.38 KB