Mbajtëse Buke 24 Cm x 24 Cm, Ngjyrë Bezhë, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 230,0 Lekë

430,0 Lekë230,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Mbajtëse Buke 24 Cm x 24 Cm, 1 Copë.
  • Material metal me veshje kashte.
  • Ngjyrë bezhë dhe formë rrumbullake.
  • E pajisur me mbulesë që mund të hiqet për tu pastruar.
  • Përdoret për shërbim buke në restorante, lokale etj.
  • Nuk sugjerohet të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.11 Kg
Barcode
6906685070038
BNCode
TN000006302Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1567
196.91 KB