Gimi Tris Green Çantë Pazari

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 10.840,0 Lekë

10.840,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çanta është ngjyrë e gjelbër me kapacitet 52 lt dhe përmasa 51 x 44 x 96 cm.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër si dhe strukturë çelik/rezinë.
  • Mbulesë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Është e paisur me 3 rrota në të dyja anët.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Mundësohet nga një xhep i vogël i pasëm me zinxhirë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi, Itali.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.23 Kg
Barcode
8001244025691
BNCode
GI000003251M

Detajet

Ngjyra
Gjelbër
Vëllimi
52 L
Dimensionet
51 x 44 x 96 cm

Produkte të ngjashme

0.1225
246.17 KB