Sonifer Çajnik dhe Zjerës Uji, 1.8 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.640,0 Lekë

3.640,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik dhe zierëse uji, transparent 1.8 lt.
  • Material inoks.
  • Rezistent ndaj temperaturave të larta, goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Dorezë e zezë plastike, ngjyrë e zezë që pengon transmetimin e nxehtësisë.
  • Bazë rrotulluese 360° e pajisur me një kabëll elektrik.
  • Kapak plastik i zi, i cili hapet në mënyrë automatike i pajisur me një grykë dalëse me rrjetë.
  • Sistem atomatik për ndezjen dhe fikjen e çajnikut.
  • Pastohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.1 Kg
Barcode
6971184580111
BNCode
SN000000222F

Detajet

Ngjyra
E zeze Gri
Materiali
Inoks Plastikë
Vëllimi
1.8 L

Produkte të ngjashme

0.145
254.89 KB