Çajnik Bakri me Filtër për Vetëshërbim 350 ml

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.550,0 Lekë

1.550,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik bakri me vetëshërbim me filtër 350 ml.
  • Trup i përbërë nga qelqi i cilësisë së lartë.
  • Rezistent ndaj temperaturave të larta.
  • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.1 Kg
Barcode
6985246502256
BNCode
TN000000184Y

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq Bakër
Vëllimi
0.35 L

Produkte të ngjashme

0.0663
254.65 KB