Pyrex Set Me 2 Tava Qelqi

Kodi:

Çmimi: 1.199,0 Lekë

Pyrex Set Me 2 Tava Qelqi.

1.199,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Pyrex Set Me 2 Tava Qelqi
Pesha totale
3.415 Kg

Përbërja e setit

Emri
Tavë Qelqi Pyrex 40x27cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
Tavë e dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit, është bërë me material qelqi, ngjyrë transparente dhe formë drejtkëndore. Përshtatet në mënyrë të përkryer me çdo stil të dekorimit të tryezës.

Karakteristikat:
-Rezistente ndaj temperaturave të larta.
-Pastrohet me lehtësi.
-Funksionale në të gjitha llojet e furrave.

Përmasat :
40 x 27 cm
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Pesha
1.98 Kg
Barcode
3137610001633
BNCode
PY000000106R
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Përbërja
1 copë
Emri
Tavë Qelqi Pyrex 35x23 cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
Tavë e dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit, është bërë me material qelqi, ngjyrë transparente dhe formë drejtkëndore. Përshtatet në mënyrë të përkryer me çdo stil të dekorimit të tryezës.

Karakteristikat:
-Rezistente ndaj temperaturave të larta.
-Pastrohet me lehtësi.
-Funksionale në të gjitha llojet e furrave.

Përmasat :
35 x 23 cm
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Pesha
1.435 Kg
Barcode
3137610002401
BNCode
PY000000107R
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Përbërja
1 copë

Produkte të ngjashme

0.0849
256.66 KB