Officina Gold Shishe Hermetike 1.0 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.490,0 Lekë

1.490,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Officina Gold shishe hermetike, ngjyrë gold, me kapacitet 1.0 lt.
  • Material qelq me kapak plastik.
  • Mbyllje hermetike.
  • Përdoren kryesisht për lëngje të ndryshme, etj.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Rekomandohet tapa të lahet me dorë.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.75 Kg
Barcode
8004360082623
BNCode
BO000000638R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1282
241.39 KB