Luminarc Diwali Granit Set Pjatash 19 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 3.980,0 Lekë

3.980,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
 • Luminarc Diwali Granit set pjatash, ngjyrë gri, 19 copë.
 • 6 x pjatë e sheshtë, ngjyrë gri, formë e rrumbullakët, 19 cm.
 • 6 x pjatë e thellë, ngjyrë gri ,formë e rrumbullakët, 20 cm.
 • 6 x pjatë e sheshtë, ngjyrë gri, formë e rrumbullakët, 27 cm.
 • 1 x tas i thellë, 21 cm.
 • Material arkopal.
 • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
 • Të përshtatshme për furrë dhe mikrovalë.
 • Përdoren kryesisht si pjata ëmbëlsire, supë dhe për servirje.
 • Mund të lahen në pjatalarëse.
 • Prodhuar nga Luminarc, Francë.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
6.683 Kg
Barcode
883314736632
BNCode
LM000000077C

Detajet

Materiali
Opal
Ngjyra
Gri
Përbërja
19 Copë

Produkte të ngjashme

0.114
246.5 KB