Meeting Mbajtëse Druri për Shishe me 13 Vende

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meeting

Çmimi: 4.190,0 Lekë

4.190,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Mbajtëse druri për shishe me 13 vende.
Marka / Prodhuesi
Meeting
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.5 Kg
Barcode
8020900010604
BNCode
ME000000549T

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0912
238.13 KB