Mbajtëse Erëzash me Mbajtëse Dru 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.570,0 Lekë

2.570,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Mbajtëse erëzash me mbajtëse 4 copë.
  • Material qeramikë i kupave.
  • Material dru i mbajtëses së kupave.
  • Përdoren kryesisht për të mbajtur erëza të ndryshme, etj.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.3 Kg
Barcode
6953201220194
BNCode
TN000000527Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1183
243.52 KB