Set me 2 Tabaka Silver

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 2.899,0 Lekë

5.000,0 Lekë2.899,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Set me 2 Tabaka Silver.
Përmasat : 36 cm x 26 cm dhe 43 cm x 31 cm.
Materiali : Inoks
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
3.417 Kg
Barcode
3541564161464
BNCode
SK000001195E

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1018
241.91 KB