Korkmaz Hera Red Tenxhere Inoksi, 8 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Korkmaz

Çmimi: 21.520,0 Lekë

21.520,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Korkmaz Hera Red tenxhere me kapakë, 8 copë.
  • Produktet kanë përmasa: 16 x 9 cm/ 1.8 l, 20 x 11 cm/ 3.5 l, 24 x 12 cm/ 5.5 l, 24 x 8 cm/ 3.5 l.
  • Produkti është i përbërë nga material inoks.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Të përshtatshme për të gjitha lloje te sobave.
  • Prodhuar nga Korkmaz, Turqi.
Marka / Prodhuesi
Korkmaz
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
8691607108729
BNCode
KM000001600Z

Detajet

Dimensionet
16 x 9 cm/ 20 x 11 cm/24 x 12 cm/ 24 x 8 cm
Ngjyra
E kuqe Gri
Materiali
Inoks
Vëllimi
1.8/3.5/5.5/3.5 L

Produkte të ngjashme

0.1391
247.8 KB