Filxhan Kafe Klasik Versace 6Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 1.890,0 Lekë

1.890,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Filxhan Kafe Klasik Versace 6Copë.
Filxhanë me material qeramik, me ngjyrë të bardhë me detaje versace. Nje set praktik dhe i nevojshëm për servirje në kuzhinën tuaj.
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.2 Kg
Barcode
7916503306156
BNCode
SK000001180E

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1125
242.48 KB