Tigan Gize 20 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.000,0 Lekë

1.860,0 Lekë1.000,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri, me diametër 20 cm.
  • Material gize.
  • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
  • Përdoret për gatime të ndryshme.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.2 Kg
Barcode
6985297680323
BNCode
TN000002594Y

Detajet

Materiali
Gizë
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.0885
242.37 KB