Sonifer Çajnik dhe Zierëse Uji SF-2072 1.8 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 4.300,0 Lekë

4.300,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer çajnik dhe zierëse uji, SF-2072, ngjyë i kuq, me kapacitet 1.8 lt
  • Material inoksi
  • Pajisur me buton automatik ON/OFF
  • Me fuqi deri në 1800 W
  • Pajisur me buton për hapjen e kapakut
  • Përdoret kryesisht për çaj, ujë të ngrohtë, etj
  • Pastrohet lehtësisht
  • Prodhuar nga Sonifer
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.6 Kg
Barcode
6971184584669
BNCode
SN000002488F

Detajet

Ngjyra
E kuqe
Materiali
Vëllimi
1.8 L
0.1479
193.55 KB